Een aanrader om te doen!!! Wietske is een positieve enthousiaste vrouw die veel kennis heeft over hoe je mindful kunt bewegen. Zowel wandelend als hardlopen is zij een fijne begeleidster. Ze kiest voor uitdagende opdrachten in mooie omgevingen. Een vakvrouw!!!

-Betty-

Een onwijs leuke hardloop cursus voor beginnende en meer ervaren loopsters/lopers! En de cursus wordt gegeven door de meest inspirerende/enthousiaste lerares ooit!Je gaat iedere keer weer met een heel blij gevoel naar huis! En je krijgt er niet alleen loop tips maar nog veel meer voor terug! Wie wil er nu niet springen op Roxanne! ( wil je weten wat ik hiermee bedoel geef je dan op!) Echt een aanrader, deze cursus gun ik iedereen!

Monique-

Wietske is een energieke enthousiaste sportieve lady die makkelijk verbind met mensen. Waarbij ze iedereen in hun sportieve waarde laat en toch mensen, o.a. met humor en tips in beweging krijgt. Tijdens het Avinty teamuitje op de Sups hebben we genoten en was haar fijne energie inspirerend.

-Linda-

Ik heb bij Wietske meerdere cursussen / clinics gevolgd.
Wat mij hierbij het meest is opgevallen, is de voelbare passie die zij heeft voor wat ze doet. Met haar enthousiasme gaf ze mijn dochter vertrouwen tijdens de Ouder & Kind sup clinic. En tijdens de Mind & Run cursus leerde ik op een fijne en ontspannen manier nieuwe technieken en kwam ik elke week weer zo ontzettend blij en geïnspireerd thuis. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een leuke clinic of cursus op het gebied van suppen of runnen. Echt een cadeautje voor jezelf!

Carla-

Super leuke activiteiten bij Wietske, cursus mindful run en suppen! Sportief, ontspannend en gezelligheid zijn de steekwoorden. Maar ook de sfeer en beleef wandelingen zijn zeer de moeite waard. Organisatie is top!

-Trienke-

Al meerdere keren heb ik genoten van de mind and running en mind and walking van Wietkse. Wat mij betreft heeft zij de juiste mix van sportief en bewustzijn. Absoluut een aanrader om te doen, zowel voor jezelf als met een groep.

Ianthe-

Echt een aanrader! Voor de 2e keer deze cursus gevolgd en weer nieuwe inzichten, tips en trucs gekregen om mijn plezier in het hardlopen/ bewegen weer terug te vinden en op te pakken. Wietske is erg kundig, inspirerend en enthousiast! Ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die vanuit hun eigen invalshoek starten aan deze cursus. In deze 5 weken een fijne energie met elkaar opgebouwd, waarin een ieder zich zelf kon zijn!

-Wytske-

Een Mind and Run cursus bij Mind and Running heeft mij geleerd dat hardlopen niet gaat over zo snel mogelijk willen zijn en alleen maar prestatiedrang te voelen.
Hardlopen is genieten, genieten van alles om je heen, jezelf een rustmoment gunnen tijdens het hardlopen. In het hier en nu kunnen zijn, je hoofd leeg maken, ademhalen door je neus, hardlopen met een lagere hartslag. Juist energie krijgen van hardlopen ipv. jezelf leeglopen. Leren loslaten, accepteren dat het goed is wat je doet, opnieuw mogen beginnen. De gezelligheid van het lopen in een groep ervaren. En je mag zijn wie je bent. Mindful running is voor ieder nivo. Laat je niet afschrikken maar doe jezelf een groot plezier. En ga mindful hardlopen.
Geef jezelf een cursus kado bij Mind and Running.

Lize-