Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat wordt? Of zoek je een manier om het werkplezier van je medewerkers te vergroten? Geef je medewerkers de aandacht die ze verdienen! Ontdek het zakelijke aanbod van Mind and Running. Lees meer over de mogelijkheden rondom een bedrijfsuitje en het effect van een Mind and Walk Clinic.

Bedrijfsuitje

Een sportieve activiteit met het hele team en ondertussen werken aan teambuilding. Klinkt goed toch? Wandelen, hardlopen of liever op de sup? Mind and Running biedt volop mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Een combinatie van ontspannen en inspannen op een locatie en tijdstip naar wens. Nog voor de werkdag begint, in de pauze of in de nacht tijdens volle maan. Het kan allemaal. Geef je medewerkers een bedrijfsuitje waar ze nog lang over napraten.

Werken aan teambuilding tijdens je bedrijfsuitje

Optioneel is aan elk bedrijfsuitje een thema te koppelen waar we met bepaalde oefeningen dieper op ingaan. Zo kan je gerust vaker met het team langskomen en is ieder uitje anders. Met zijn allen praten over hoe je omgaat met stress tijdens een wandeling? Meer weten over de drijfveren van de personen die bij je werken tijdens een sessie hardlopen? Of gewoon dikke pret met zijn allen op het water? Mogelijkheden genoeg! Na elke activiteit zorgen we voor een lunch of hapje en drankje en is er voldoende tijd om gezellig met elkaar na te praten. 

Linda Talman (Directeur Avinty) – “Tijdens het Avinty teamuitje op de sups hebben we allemaal genoten. Wietske is een inspirerend persoon. Ze is energiek en enthousiast. Ze verbindt makkelijk met mensen en laat iedereen in hun sportieve waarde. Door haar humor en gerichte tips krijgt ze echt iedereen in beweging.”

Meer weten over een bedrijfsuitje?

Meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Vul het contactformulier in door op onderstaande knop te klikken of mail naar info@mindandrunning.nl


Mind and Walk Clinic

Productieve, gelukkige, energieke en ontspannen medewerkers die helemaal in balans zijn. Dat is je ultieme doel. Maar hoe zorg je ervoor dat ze zich zo voelen? Thuis én op het werk? Het antwoord is simpel; door ze te leren mindful te werken. 

In een Mind and Walk Clinic leer ik je medewerkers hoe ze makkelijk mindulness technieken toepassen in hun werk. Door de clinic krijgen ze een positieve boost die jullie werkrelatie verbetert, zorgt voor wederzijds begrip én meer werkplezier. 

Geef je medewerkers de aandacht die ze verdienen. Gun ze een Mind and Walk Clinic en ze ervaren:
– een meer ontspannen en gezonder (werk)leven 
– minder (werk)stress en daardoor een betere nachtrust
– inzicht in hun manier van ademen en denken
– meer energie en helderheid

Ook Kenonz erkent de kracht van mindful werken 

Sjoerd Bakker (Adviseur Leren & Ontwikkelen bij Kenonz):
“Voor onze kantoor- en gedetacheerde collega’s is het vaak druk en hectisch op het werk. Maar ook thuis moeten ze veel. Ze staan bijna nooit stil. Daarom vinden we het belangrijk onze collega’s handvaten mee te geven waardoor ze in de drukte de rust bewaren. Bewust worden van je ademhaling, lichaam, gedachtes. Of gewoon even de druk van je afschudden. Dit leren ze tijdens de Mind and Run Clinics die Wietske onze collega’s geeft. Een erg waardevolle aanvulling op ons thema ‘brein, fit en vitaal’. De clinics zijn voor onze collega’s erg nuttig en worden zelfs gewaardeerd met een 9.”

De voordelen van een Mind and Walk Clinic

– Voorkomen van burn-out klachten bij je medewerkers
– Gezondere, creatievere én productievere medewerkers
– Minder snel zieke medewerkers. Toch ziek? Dan zijn ze eerder beter
– Medewerkers die bewuster op uitdagende situaties op de werkvloer reageren
– Meer geconcentreerde medewerkers die effectief communiceren
– Medewerkers met zelfvertrouwen, een hoge focus én concentratie

Medewerkers die elke dag met plezier naar hun werk gaan!

Wat houdt een Mind and Walk Clinic in?

De clinics worden per team of individueel gegeven. In een sessie gaat jouw medewerker of team samen met mij op pad. Wandelend in de buitenlucht gaan we aan de slag in de natuur. Ik leer ze in het hier en nu te werken, te luisteren naar hun gevoel en lichaam en daarop te vertrouwen. Ik geef ze tools hoe ze effectief ontspannen, zelfs op de werkvloer. 

Samen overleggen we het aantal sessies en de thema’s waaraan we gaan werken. De locatie van de sessies stemmen we daarna af. Om de sessies zo efficiënt mogelijk tijdens werktijd in te plannen zullen ze rondom je bedrijf plaatsvinden. Een Mind and Walk Clinic is een persoonlijk ontwikkelingsproces van jouw medewerker en is dus altijd op maat gemaakt. 

Ook Rinsma Modeplein erkent de kracht van mindful werken 

Ianthe Peters (HR adviseur bij Rinsma Modeplein):
“Wietske leerde onze medewerkers de kracht van ademhaling. Zonder zweverig gedoe. Ze is verbindend, enthousiast en professioneel. Ze inspireert op een mooie, maar nuchtere wijze. Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met Wietske om onze medewerkers te helpen meer mindful te werken.”

Wat gaan we doen?

We gaan actief bezig, maar staan ook regelmatig even stil. Iedere sessie zoeken we de rust en ontspanning op. Vertragen, plezier maken en bewegen. Standaard behandelen we de ademhaling, looptechniek, focus en het loslaten. De rest van de onderwerpen is afhankelijk van de wensen van jou als werkgever. Ook je medewerker zelf mag onderwerpen aandragen waar we samen aan werken. Na afloop van iedere sessie ontvangt je medewerker een samenvatting van de les en vrijwillig huiswerk. 

Meer weten over de Mind and Walk Clinic?

Meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Vul het contactformulier in door op onderstaande knop te klikken of mail naar info@mindandrunning.nl