Ik heb een slechte conditie, kan ik dan meedoen aan een Mind and Running cursus? Ja, we bewegen zonder prestatiedruk en lopen geen lange afstanden achter elkaar.

Hoe werkt het met de betaling? Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname. De betaling kan daarna voor aanvang van de eerste cursusdag contant of per bank worden voldaan

Ik heb (elders) een mindfulness cursus gevolgd. Is Mind and Run/Walk dan iets voor mij? Ja, we doen vooral praktische oefeningen. Het is slim dit af en toe op te frissen. Hierdoor blijf je je aandacht trainen. 

Is een groepscursus handig wanneer ik twijfel of een individueel coaching traject iets voor mij is? Ja, zo maak je kennis met mij en de methode die ik gebruik. Je ontdekt op een laagdrempelige manier of dit bij je past.

Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met mij op.