• Wordt de cursus ook vergoed door de zorgverzekering?
  Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden cursussen ten behoeve van je gezondheid. Afhankelijk van je aanvullende verzekering vergoedt Zorg & Zekerheid in 2019 50% tot 100% van de 5-weekse cursus Mindful Run/Walk in verband met preventieve cursussen voor uw gezondheid.

 • Hoe werkt het met de betaling?
  Na aanmelding voor de cursus ontvang je een bevestiging  van deelname aan de 5 weekse cursus. De betaling kan daarna contant worden voldaan voor aanvang van de eerste cursus of per bank worden voldaan voor aanvang van de eerste cursus dag.

 • Ik heb (elders) een mindfulness cursus gevolgd. Is Mindful running/walk dan wel iets voor mij?
  Tijdens de Mindful running/walk doen we vooral praktische oefeningen en is hierdoor erg geschikt om weer even op te frissen en je aandacht te blijven trainen.

 • Is deze cursus handig wanneer ik twijfel of eenindividueel coaching traject iets voor mij is?
  Jazeker zo maak je kennis met de methode en met mij en ontdek jij of dit bij je past.

Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met mij op.