Sup&Zen weekend – 21, 22 en 23 juni 2024 – (VOL) !

Sup&Zen weekend – 24, 25 en 26 mei 2024 – (2 plekjes beschikbaar) !

Lees meer over de ervaringen van je voorgangers in de blog ‘De magie van het Sup&Zen weekend’ of meld je direct aan voor dit te gekke weekend.

Sup&Zen

Kom jij alleen of samen met je vriendinnen genieten en ontspannen tijdens het Sup&Zen weekend midden in de natuur op een prachtige camping in Echtenerbrug (Fryslân)? Een compleet verzorgd weekend van vrijdagmiddag t/m zondag middag. Dit weekend wordt georganiseerd door Wietske Beenen van Mind and Running.

Waarom is dit weekend zo uniek? Je wordt deze dagen compleet ontzorgd en verzorgd , een paar heerlijke dagen voor jezelf waar niks moet en alles mag. Voor een investering van slechts €395,- euro all-in.

Wat kan je verwachten:

 • 2 overnachtingen op camping Smuk in een gedeelde (2-3 personen) sfeervolle Smuk tent
 • 2 x diner
 • 2 x ontbijt
 • 2 x lunch
 • Het hele weekend drink je gezonde sapjes, onbeperkt (fruit) water en koffie of thee. Ook is er altijd fruit aanwezig.
 • Tijdens het diner 2 glaasjes cava pp
 • Een lekker borrelhapje met een gezonde snack
 • Gebruik hottub
 • Dagelijkse sup/walk/run/balance clinics ( de sunset en sunrise mogen niet ontbreken )
 • Gebruik Stabiele Sups (neem je je eigen sup mee dan ontvang je € 25,- euro korting)
 • Sloep varen
 • Genieten van de zonneweide en andere faciliteiten van Smuk.
 • Zwemmen in het bijgelegen water

En dit alles in een veilige omgeving met fijne mensen om je heen!

Aanvullende informatie:

De tenten zijn standaard ingericht voor 2-3 personen, kom je bijv. met 3 personen dan is de mogelijkheid er om samen een tent te delen, er is voldoende ruimte…( en we leven toch grotendeels buiten ) Graag duidelijk aangeven in de boeking als je met meerdere personen komt.

Alle tenten zijn volledig en ruim ingericht en hebben heerlijke bedden ( bedden/linnengoed is inbegrepen ) Je kunt gebruik maken van de toilet en douche voorziening bij de accommodaties.

Slaap jij liever alleen en/of wil je misschien gebruik maken van je eigen kampeermiddelen? Dat kan ook, dan neem je je eigen tentje en slaapbenodigdheden mee. En uiteraard maak je dan wel gebruik van alle andere faciliteiten, het enige verschil is je hebt een eigen privé verblijf. Dan betaal je i.p.v. € 395,- slechts € 355,- Er zijn 4 kampeerplaatsen aanwezig.

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, bedden en linnengoed en eindschoonmaak. Wel graag zelf handdoeken meenemen.

Let op: de prijs voor een kampeerplaats is exclusief bedden en linnengoed omdat je deze dan zelf moet meenemen.

Programma:

Het weekend is gevuld met een gevarieerd programma! maar er is ook voldoende tijd om te genieten van deze mooie plek met een mooi boek of gewoon even niks, ook wel eens lekker!

Vrijdag:

Vrijdag tussen 15:00 -15:30 uur kom je aan op deze ontzettende mooie locatie. Hier zul je je direct thuis voelen en de rust ervaren die deze plek uitstraalt: even helemaal niks aankomend weekend. Je hebt de tijd om even je tent in te richten en je tentgenoot te ontmoeten.

Om daarna aan te schuiven in de buitenkeuken waar de hapjes en drankjes klaar staan speciaal voor jou. Waar we kort zullen starten met een voorstelrondje.

Om 17:00 uur stappen we op de SUP voor een clinic Sup&Balance. Het mooie en unieke van deze locatie is dat we op wandelafstand van het water verblijven. Na ons rondje op de SUP even kort tijd voor misschien een opfrismomentje, om vervolgens heerlijk onze eigen pizza’s te gaan bakken en te genieten van een drankje.

Om daarna misschien even te ontspannen in de hottub of zit je liever even voor je tentje met een heerlijk muziekje erbij, een wijntje, biertje of kop thee mag daar zeker niet ontbreken! Duik daarna heerlijk onder de wol om de volgende ochtend vroeg op te kunnen staan om mee te gaan dauwtrappen in de natuur.

Zaterdag:

Zaterdagochtend word je uitgerust wakker na je eerste nacht in de tent. Na een glaasje sap en misschien wat fruit trekken we de loopschoenen aan om te gaan dauwtrappen en vertrekken we 07:00 uur ( per auto ) naar het prachtige natuurgebied de Rottige Meente. Om daar te genieten van een heerlijke Mind and Walk/Run, alle zintuigen worden ingezet. Na deze ervaring ben jij klaar om de dag fris en fruitig te kunnen starten. Na terugkomst van de Mind and Walk/Run staat er een heerlijk ontbijt buffet voor je klaar aan de gezellig gedekte tafel waar we met elkaar samen komen om te eten.

Rond 11:00 uur wordt de dag vervolgd met een heerlijke BodyBalance les, een unieke combinatie van yoga, TaiChi en pilates. Onderdelen van BodyBalance zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en mediatie. Na deze heerlijke les is het rond 12:30 uur tijd om aan te schuiven bij de heerlijke gevarieerde lunch.

Na de lunch is het “me-time” een heerlijk momentje voor jezelf. Kies je voor een goed boek op je kleedje in het gras, pak je de sup en ga je even heerlijk alleen het water op of ga je de omgeving verkennen het is aan jou. Het is even jouw tijd: ME-TIME!

Vind je het nog leuk om mee te doen aan de SupFit clinic dan kan je om 15:00 uur nog mee aan board stappen, voel je niet verplicht. Even je momentje niks doen kan ook van waarde zijn!

Rond 17:30 uur komen we weer samen in de buiten keuken om aan tafel te gaan voor ons diner. Wat dat exact zal worden is nog een verassing.

Aan het begin van de avond staan er 2 sloepjes voor ons klaar. We gaan een paar uurtjes ontspannen op het water, tijdens ons vaartochtje gaan we heerlijk smikkelen van de mee-aan-boord gebrachte borrelhapjes, en hopelijk kunnen we genieten van de ondergaande zon.

Na het sloepvaren is er weer tijd voor je zen-momentje in de hottub of misschien heb je zin in een spelletje of wat ook heerlijk is niet te laat onder de wol, want zondag staat de SunriseSup op het programma.

Zondag:

Dat moment dat je om 05:30 uur gewekt wordt om vervolgens om 06:00 uur op je sup te stappen voor een SunriseSup, dit wil je echt niet missen. In alle rust ontwaken midden in de natuur, om vervolgens onderweg te genieten van een heerlijk gezond sapje en met volle aandacht deze dag te beginnen.

Rond 08:00 uur stappen we van de sup, even tijd om te relaxen of een douche te pakken en dan staat om 09:00 uur het ontbijtbuffet voor je klaar!

Na het ontbijt delen we onze ervaringen tijdens een wandeling om daarna onze spullen in te pakken. Na de wandeling nog heel even een momentje voor jezelf. Om 12:30 uur sluiten we gezamenlijk af tijdens onze lunch om daarna huiswaarts te keren.

We zorgen ervoor dat je aan niks ontbreekt dit weekend, met iedere dag de allerlekkerste hapjes, drankjes en maaltijden. Met e.v.t. dieetwensen / allergieën kan rekening worden gehouden. Graag wel duidelijk vermelden bij de aanmelding.

Er zijn beperkt aantal plekjes beschikbaar, wil je zeker zijn van een plekje meld je dan snel aan.

Na het invullen van het boekingsformulier ontvang je in Januari 2024 betaalverzoekje voor de deelname kosten van het weekend. Betaal je liever in 2 termijnen? Geen enkel probleem, dan hoor ik het graag.

Wil je alvast in de sferen komen? Neem een kijkje op de website van Smuk Recreatie: www.smukrecreatie.nl

Veel liefs Wietske