De cursus Mind and Walk wordt gegeven in een groep van 4 tot 8 personen.

Ervaren of net begonnen met wandelen? Mind and Walk is voor iedereen die wandelt.

Aan het einde van de cursus Mind and Walk kan jij: 
– makkelijker wandelen door de technieken die je leert 
– tijdens het wandelen volop van de omgeving genieten
– door middel van ademhalingstechnieken het optimale uit je ademhaling halen 
– wandelen in het ‘hier en nu’ en zonder prestatiedoelen
– verschillende mindfulness technieken toepassen tijdens het wandelen

Mind and Walk geeft je handvaten die je niet alleen tijdens het wandelen inzet, maar ook in je dagelijkse leven. Zo ontspan je makkelijker, heb je meer energie, een betere focus én minder stress. Ook als je niet aan het wandelen bent.

Hoe ziet de cursus Mind and Walk eruit?

Elke les heeft een eigen thema. We behandelen onder andere de ademhaling, looptechniek, focus en het loslaten. Na afloop van iedere les ontvang je via de mail een samenvatting van de les en vrijwillig huiswerk. 

Ademhalingstechnieken

Haal het maximale rendement uit je ademhaling. Wist je dat zo’n 80% van de Westerse bevolking verkeerd ademt? En wist je dat je ademhaling een grote rol speelt bij je gezondheid? Al bewegend leer je hoe je op een gezonde manier ademhaalt. Je ervaart direct de positieve effecten!


Rust en ontspanning

Iedere les zoeken we de rust en ontspanning op. Door te vertragen, stil te staan en door plezier te maken.  

Mind and Walk heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen of reeds aanwezige klachten te verminderen. 

Investering

€95,- voor 5 bijeenkomsten van 1 uur en 30 minuten ( 4 momenten wekelijks aansluitend en nog een 1 extra moment nader in te plannen )

Liever niet in een groep deelnemen aan Mind and Walk? Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende investering van een individuele cursus.