De cursus Mind and Run wordt gegeven in een groep van 4 tot 8 personen. Je maakt kennis met de verschillende facetten van het hardlopen en wordt je bewust van je eigen loophouding. 

Ervaren of net begonnen met hardlopen? Mind and Run is voor iedereen die hardloopt. 

Aan het einde van de cursus Mind and Run kan jij:
– tijdens het hardlopen je hoofd leegmaken en daadwerkelijk genieten van het moment
– makkelijker hardlopen door de technieken je die leert
– hardlopen op de meest gezonde manier zodat je je leven lang kunt blijven lopen
– aanvoelen wanneer je beter niet kunt hardlopen
– het tempo bepalen wat het beste bij je past
– door middel van ademhalingstechnieken het optimale uit je ademhaling halen
– hardlopen in het ‘hier en nu’ zonder prestatiedoelen
– luisteren naar en vertrouwen op je eigen lichaam
– verschillende mindfulness technieken toepassen tijdens het hardlopen

Mind and Run geeft je handvaten die je niet alleen tijdens het hardlopen inzet, maar ook in je dagelijkse leven. Zo ontspan je makkelijker, heb je meer energie, een betere focus én minder stress. Ook als je niet aan het hardlopen bent.

Hoe ziet de cursus Mind and Run eruit?

Elke les heeft een eigen thema. We behandelen onder andere de ademhaling, looptechniek, focus en het loslaten. Na afloop van iedere les ontvang je via de mail een samenvatting van de les en vrijwillig huiswerk. 

Ademhalingstechnieken

Haal het maximale rendement uit je ademhaling. Wist je dat zo’n 80% van de Westerse bevolking verkeerd ademt? En wist je dat je ademhaling een grote rol speelt bij je gezondheid? Al bewegend leer je hoe je op een gezonde manier ademhaalt. We gebruiken mindfulness, yoga en Buteyko oefeningen. Je ervaart direct de positieve effecten!

Rust en ontspanning

Iedere les zoeken we de rust en ontspanning op. Door te vertragen, stil te staan en door plezier te maken. We gaan hardlopend én stilstaand met de aandacht naar ons lichaam en omgeving.

Mind and Run heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen of reeds aanwezige klachten te verminderen.

Investering

€95,- voor 5 bijeenkomsten van 1 uur en 30 minuten ( 4 momenten wekelijks aansluitend en nog een 1 extra moment nader in te plannen )

Liever niet in een groep deelnemen aan Mind and Run? Informeer naar de mogelijkheden en de bijbehorende investering van een individuele cursus.

Of bekijk eerst de cursusdata