Mindful walk heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful walk leert je hoe volop van de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het ‘hier en nu’.

De cursussen van Mindful Walk hebben als doel om je beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful walk technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar.

De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper mee kan doen. Het mooie hier van is dat je de mindfulness- en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Wat kan je verwachten?

  • Wandel warming up en opwarmende oefeningen;
  • Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;
  • Beter leren lopen, wandelen als beleving, beter leren voelen;
  • Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;
  • Cooling down en Body-Scan;

Resultaat na 5 wandel bijeenkomsten:

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je wandelcarrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.  

Kosten:

De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.
Voor een individuele cursus geldt een ander tarief.

Of bekijk de mindful walk cursusdata